Activiteit herfstvakantie

Beste kwiek leden,

Volgende week is het herfstvakantie. Met de nieuwe maatregelen in het vizier, organiseert de activiteitencommissie op woensdag 21 oktober een leuke binnen activiteit in de ringkant. Zowel leden, als niet-leden zijn welkom. Wel vragen wij niet-leden om een bijdragen van twee euro (contant). Voor leden is de activiteit gratis.

Voor de jongste kinderen organiseren wij een klim- en klauter-ochtend. In de middag maken wij een obstakelrun baan in de gymzaal voor onze leden van 8 tm 12 jaar. Ook hier mogen vriendjes en vriendinnetjes mee. Om de hygiëne- en de veiligheidsmaatregelen te kunnen waarborgen, is er per groep een maximaal aantal kinderen toegestaan in de zaal. Hierbij geldt: VOL = VOL. Van te voren reserveren is helaas niet mogelijk.

We verzoeken ouders/verzorgers om hun kind niet eerder dan 5 minuten voor tijd bij de hoofdingang van de ringkant af te zetten. Graag thuis al een bezoek aan het toilet brengen en in gymkleding naar de zaal komen (Uiteraard mag het toilet in de zaal wel gebruikt worden, maar proberen we dit zo min mogelijk te doen).

Bij het afzetten van uw kind maken wij een lijst met gegevens, hiervoor gebruiken wij de ledenlijst. Ook de gegevens van niet-leden worden genoteerd. Hierbij vragen wij ook om een naam en telefoon nummer, zodat wij in geval van nood kunnen bellen.

We hopen jullie woensdag in de gymzaal te zien!

De Activiteitencommissie

Blijf op de hoogte

Wilt u onze berichten beslist niet missen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang al onze updates direct in uw mailbox.

Kwiek Sportvereniging

Volg ons op instagram

© 2021 s.v. Kwiek – Privacyverklaring