Lid Worden?

U kunt zich inschrijven bij S.V. Kwiek door het inschrijfformulier onder aan deze pagina in te vullen. Mocht u wel willen sporten maar financieel niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met gemeente Nieuwkoop om eventueel aanspraak te maken op extra financiële ondersteuning. E.v.t. kunnen we u helpen de juiste weg te vinden. Tevens bieden diverse zorgverzekeraars u de kans om uw contributie (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Mocht u hiervoor een nota nodig kunnen wij die op jaarbasis verstrekken.

Contributie

De contributie betaald u voor een jaar en is gebaseerd op 1 uur sporten per week. Voor selectie turnen en volwassen dames turnen is dit 1,5 uur per week.

De contributie betaald u voor een jaar en is gebaseerd op 1 uur sporten per week, mits anders vermeld.

Groep
Reguliere gym
€ 110
Jeugd tot 18 jaar
Free-running
€ 160
Selectie turnen
€ 200
1,5 uur per week. Kosten selectie wedstrijden inbegrepen en voorbereidingstijd v.d. leiding.
Toestelgym dames
€ 170